Аутсорсинг – інструмент забезпечення ефективного функціонування підприємств харчової промисловості
Вантажиться...
Файли
Дата
2013
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розглянуто питання обгрунтування доцільності застосування аутсорсингу на підприємствах харчової промисловості з метою підвищення їхньої конкурентоспроможності та ефективности діяльності в ринкових умовах.
Principal points of a substantiation of expediency of application of outsourcing in a production work of the food enterprises for the purpose increases of their competitiveness and efficiency of activity in market conditions are considered.
Опис
Ключові слова
аутсорсинг, конкурентоспроможність, ринок, підприємства харчової промисловості, outsourcing, competitiveness, market, food enterprises, кафедра економіки праці та менеджменту
Бібліографічний опис
Косарева, Т. В. Аутсорсинг-інструмент забезпечення ефективного функціонування підприємств харчової промисловості / Т. В. Косарева // Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК. - 2013. – С. 158-159.