Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7782
Title: Дослідження течії тіста в формувальному каналі матриці методом математичного моделювання
Other Titles: Study of the flow of dough in the mold channel matrix method of mathematical modeling
Authors: Теличкун, Володимир Іванович
Кравченко, Олександр Іванович
Telychkun, Volodymyr
Kravchenko, Alexander
Keywords: екструдер
дріжджове тісто
матриця
экструдер
дрожжевое тесто
матрица
extruder
yeast dough
matrix
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Issue Date: 2012
Citation: Кравченко, О. І. Дослідження течії тіста в формувальному каналі матриці методом математичного моделювання / О. І. Кравченко, О. В.Булавка, В .І. Теличкун // Науково-технічна творчість студентів з процесів і обладнання харчових виробництв: зб. тез Міжнар. студ. наук. -практ. конф. – Донецьк: ДонНУЕТ, 2012. – Вип. 4. – С. 83-84.
Abstract: Головна ідея статті використання програмного забезпечення для дослідження впливу геометричних параметрів формувального каналу на характеристики потоку та виконання завдання по його оптимізації. Главная идея статьи использования программного обеспечения для исследования влияния геометрических параметров формовочного канала на характеристики потока и выполнения задачи по его оптимизации. The main idea of the article is The main idea of the article is using the software for study the effect of geometrical parameters on the channel forming flow characteristics and the task of optimization.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7782
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
koidttv.pdf118.6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.