Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7782
Назва: Дослідження течії тіста в формувальному каналі матриці методом математичного моделювання
Інші назви: Study of the flow of dough in the mold channel matrix method of mathematical modeling
Автори: Теличкун, Володимир Іванович
Кравченко, Олександр Іванович
Telychkun, Volodymyr
Kravchenko, Alexander
Ключові слова: екструдер
дріжджове тісто
матриця
экструдер
дрожжевое тесто
матрица
extruder
yeast dough
matrix
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Дата публікації: 2012
Бібліографічний опис: Кравченко, О. І. Дослідження течії тіста в формувальному каналі матриці методом математичного моделювання / О. І. Кравченко, О. В.Булавка, В .І. Теличкун // Науково-технічна творчість студентів з процесів і обладнання харчових виробництв: зб. тез Міжнар. студ. наук. -практ. конф. – Донецьк: ДонНУЕТ, 2012. – Вип. 4. – С. 83-84.
Короткий огляд (реферат): Головна ідея статті використання програмного забезпечення для дослідження впливу геометричних параметрів формувального каналу на характеристики потоку та виконання завдання по його оптимізації. Главная идея статьи использования программного обеспечения для исследования влияния геометрических параметров формовочного канала на характеристики потока и выполнения задачи по его оптимизации. The main idea of the article is The main idea of the article is using the software for study the effect of geometrical parameters on the channel forming flow characteristics and the task of optimization.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7782
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
koidttv.pdf118.6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.