DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/780

Название: Двоступенева І сатурація
Другие названия: Two-stage І saturation
Авторы: Хомічак, Любомир Михайлович
Калініченко, Олександр Миколайович
Виговський, Валерій Юрійович
Петриченко, Ігор Борисович
Homichak, Lubomir
Kalinichenko, Alexander
Vigovskij, Valeriy
Petrichenko, Igor
Ключевые слова: дифузійний сік
диффузионный сок
raw juice
сатурація
кольоровість
сатурация
цветность
saturation
hue
кафедра технології цукру і підготовки води
Issue Date: 2004
Издатель: Цукор України
Библиографическое описание: Хомічак, Л. М. Двоступенева І сатурація / Л. М. Хомічак, О. М. Калініченко, В. Ю. Виговський, І. Б. Петриченко // Цукор України. - 2004. - № 1-2. - С. 21-25.
Серия/номер: №1-2;
Краткий осмотр (реферат): Розглядаються переваги проведення процесу І сатурації у два ступеня над одноступеневою та описується два способи практичної реалізації цього процесу і результати їх експлуатації на цукрових заводах.
Рассматриваются преимущества проведения процесса І сатурации в два ступени над одноступенчатой и описывается два способа практической реализации этого процесса и результата их эксплуатации на сахарных заводах.
Advantages of leadthrough of process are examined І saturation in two stages above single-stage and two methods of practical realization of this process and result of their exploitation are described on sugar-houses.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/780
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
ved.pdf99,88 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback