Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/780
Title: Двоступенева І сатурація
Authors: Хомічак, Любомир Михайлович
Петриченко, Ігор Борисович
Виговський, Валерій Юрійович
Калініченко, Олександр Миколайович
Keywords: дифузійний сік
raw juice
сатурація
кольоровість
saturation
hue
кафедра технології цукру і підготовки води
Issue Date: 2004
Publisher: Цукор України
Citation: Двоступенева І сатурація / Л. М. Хомічак, І. Б. Петриченко, В. Ю. Виговський, О. М. Калініченко // Цукор України. - 2004. - № 1-2. - С. 21-25.
Series/Report no.: №1-2;
Abstract: Розглядаються переваги проведення процесу І сатурації у два ступеня над одноступеневою та описується два способи практичної реалізації цього процесу і результати їх експлуатації на цукрових заводах.
Advantages of leadthrough of process are examined І saturation in two stages above single-stage and two methods of practical realization of this process and result of their exploitation are described on sugar-houses.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/780
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ved.pdf99.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.