Термізація молока як спосіб поліпшення його технологічних властивостей

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Доведено доцільність використання первинної термообробки вихідного молока – термізації, з метою підвищення його термостійкості, поліпшення якісних характеристик молока та стійкості до зберігання. Вивчено характер змін фізико-хімічних показників молока після термізації і протягом зберігання. Встановлено оптимальний режим термізації при виробництві молочних продуктів. One substantiated appropriateness (feasibility) of the primary heat treatment – thermization – of original milk, aimed to improve its thermal stability, quality properties and storage stability. Change patterns in physical and chemical indicators of milk after thermization and during storage were studied. Optimal thermization conditions for dairy products were determined.

Опис

Ключові слова

молоко, первинна термообробка, термізація, термостійкість, кислотність, алкогольна проба, milk, the primary heat treatment, thermization, thermal stability, acidity, alcohol test, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Фещенко, Г. П. Термізація молока як спосіб поліпшення його технологічних властивостей / Г. П. Фещенко, Г. Є. Поліщук, О. В. Кочубей // Молочна промисловість. – 2004. – №1. – С. 38-40.

Зібрання