Двоступенева І сатурація
Вантажиться...
Файли
Дата
2004
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Цукор України
Анотація
Розглядаються переваги проведення процесу І сатурації у два ступеня над одноступеневою та описується два способи практичної реалізації цього процесу і результати їх експлуатації на цукрових заводах.
Advantages of leadthrough of process are examined І saturation in two stages above single-stage and two methods of practical realization of this process and result of their exploitation are described on sugar-houses.
Advantages of leadthrough of process are examined І saturation in two stages above single-stage and two methods of practical realization of this process and result of their exploitation are described on sugar-houses.
Опис
Ключові слова
дифузійний сік, raw juice, сатурація, кольоровість, saturation, hue, кафедра технології цукру і підготовки води
Бібліографічний опис
Двоступенева І сатурація / Л. М. Хомічак, І. Б. Петриченко, В. Ю. Виговський, О. М. Калініченко // Цукор України. - 2004. - № 1-2. - С. 21-25.