Сатурація безалкогольних та слабоалкогольних напоїв

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Викладено основи процесу деаерації води та сатурації безалкогольних і слабоалкогольних напоїв, розглянуто будову та принцип роботи принципово нової синхронно-змішувальної установки та методи інтенсифікації процесу сатурації.
Bases process water deaeration and carbonation of soft and alcoholic drinks, reviewed the structure and principle of operation of a new synchronous mixing plants and methods of intensifying the process of carbonation.

Опис

Ключові слова

синхронно-змішувальна установка, діоксид вуглецю, деаерація, насичення, сатурація, synchronous mixing carbonation unit, carbon dioxide, deaeration, saturation, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Петрікей, Р. В. Сатурація безалкогольних та слабоалкогольних напоїв / Р. В. Петрікей, О. М. Прохоров // Харчова промисловість. – 2008. - №6. – С. 95-97.

Зібрання