Різання матеріалів з оболонкою та вкрапленнями

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В харчовій промисловості більшість продуктів, а також деякі пакувальні матеріали, є багатошаровими, або мають вкраплення, які відрізняються структурно-механічними властивостями від основного об’єму продукту. Різання таких продуктів відрізняється у порівнянні з різанням одношарового матеріал, а цей факт майже не враховується виробниками різального обладнання при розробці способів та режимів різання. In the food industry, most products and some packaging materials are layered, or have inclusions that are different structural and mechanical properties of the bulk product. Cutting these products is different than cutting a single layer material, and this fact is not taken into account almost cutting equipment manufacturers in the development of methods and cutting.

Опис

Ключові слова

різання, зусилля різання, оболонка, лезо, cutting, cutter load, shell, blade, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Сенін, О. М. Різання матеріалів з оболонкою та вкрапленнями / О. М. Сенін, І. М. Житнецький, Ю. Ю. Доломакін // матеріали ІІІ-ї Міжнародної студентської науково-практичної конференції. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2011. – Вип. № 3. – С. 46–47.