Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7909
Title: Спосіб виробництва морозива плодово-ягідного (Патент на корисну модель № 70060)
Other Titles: Способ производства мороженого плодово-ягодного (Патент на полезную модель № 70060)
The method of production fruit and berry ice cream (Utility model patent number 70060)
Authors: Іванов, Сергій Віталійович
Иванов, Сергей Витальевич
Ivanov, Sergey
Поліщук, Галина Євгеніївна
Полищук, Галина Евгеньевна
Polischuk, Galina
Мацько, Любов Михайлівна
Matsko, Lyubov
Крапивницька, Ірина Олексіївна
Крапивницкая, Ирина Алексеевна
Krapivnitska, Iryna
Мацко, Любовь Михайловна
Keywords: пюре з яблук
пюре из яблок
apple puree
пектинові речовини
пектиновые вещества
pectin
морозиво
мороженое
ice cream
кафедра технології цукру і підготовки води
кафедра технології молока і молочних продуктів
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2012
Citation: Патент України на корисну модель № 70060, МПК А 23G 9/04. Спосіб виробництва морозива плодово-ягідного / С. В. Іванов, Г. Є. Поліщук, Л. М. Мацько, І. О. Крапивницька. – u 2011 13488; заявл. 16.11.2011; опубл. 25.05.2012, Бюл. № 10.
Abstract: Корисна модель належить до способу виробництва плодово-ягідного морозива. Перевірено можливість виготовлення морозива яблучного високої якості на основі активованого плодово-ягідного пюре. Полезная модель относится к способу производства плодово-ягодного мороженого. Проверено возможность приготовления мороженого яблочного высокого качества на основе активированного плодово-ягодного пюре. The utility model relates to a method for the production fruit and berry ice cream. The possibility of making apple ice cream with high quality based on activated fruit and berry puree was studied.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7909
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
THE UTILITY MODEL The method of production fruit and berry ice cream.pdf3.04 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.