DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/791

Название: Відносна вологість повітря у розмелювальному відділенні млинзаводу істотно впливає на якість борошна
Другие названия: Air relative humidity in the grinding section of the flourmill does influence on the flour quality
Авторы: Шаповаленко, Олег Іванович
Ільчук, Віктор Борисович
Шаран, Андрій Васильович
Харченко, Євген Іванович
Shapovalenko, Oleg
Ilchuk, Viktor
Sharan, Andrey
Harchenko, Evgeniy
Ключевые слова: повітря
відносна вологість
усушка
зольність
борошно
воздух
относительная влажность
усушка
зольность
air
relative humidity
flour shrinkage
ash content
кафедра технології зберігання і переробки зерна
Issue Date: 2010
Библиографическое описание: Шаповаленко, О. І. Відносна вологість повітря у розмелювальному відділенні млинзаводу істотно впливає на якість борошна / О. І Шаповаленко, В. Б. Ільчук, А. В. Шаран, Є. І. Харченко // Зерно і хліб. - 2010. - № 1. - С. 41-42.
Краткий осмотр (реферат): В статті наведено вплив відносної вологості повітря на показники якості борошна. Наведений порівняльний аналіз усушки борошна при різній відносній вологості повітря у виробничих приміщеннях млин заводу. В статье приведено влияние относительной влажности воздуха на показатели качества муки. Приведен сравнительный анализ усушки муки при разной относительной влажности воздуха в производственных помещениях мельницы. Influence of air relative humidity on the quality of the flour is shown in the article. A comparative analysis of shrinkage of flour for different relative humidity in the building of flourmill was done.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/791
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
zerno 2010.pdf4,93 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback