Шляхи інтенсифікації дозрівання тіста

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті викладені результати досліджень витрат питомої енергії на замішування тіста у двошвидкісних машинах. Зроблена порівняльна оцінка якості дріжджів ЗАТ "Ензим". Охарактеризовано вплив ферментних препаратів фірми "Новозайм" на перебіг процесів тістоприготування.

Опис

Ключові слова

тісто, інтенсивний заміс, двошвидкісні тістомісильні машини, якість дріжджів, ферментні препарати, тесто, интенсивный замес, двухскоростные тестомесильные машины, качество дрожжей, ферментные препараты, dough, intensive kneading, two-speed dough kneaders, quality of the yeast, enzymatic preparations, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Дробот, В. І. Шляхи інтенсифікації дозрівання тіста / В. І. Дробот, О. Д. Тесля // Наукові праці ОДАХТ. – 2007. – Вип. 30, Т. 2. – С. 170-172.

Зібрання