Використання овочевих каротиновмісних порошків при випіканні хлібобулочних виробів
Вантажиться...
Дата
2009
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розглянуто можливість застосування овочевих каротиновмісних порошків з гарбуза і соєво-морквяного. Визначено їх хімічний склад. Досліджено їх вплив на показники якості тіста і готових виробів. Встановлено максимально допустимі дозування порошків - 5%.
The article deals with possibility of using vegetable carotene-containing powders of pumpkin one and soy-carrot one. Determine their chemical composition. Studied their effect on the dough quality and finished products. Established the maximum allowable dosage of powders - 5%.
Опис
Ключові слова
хліб, овочеві порошки, гарбузовий порошок, соєво-морквяний порошок, bread, vegetable powders, pumpkin powder, soy-carrot powder, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Суха, Н. А. Використання овочевих каротиновмісних порошків при випіканні хлібобулочних виробів / Н. А. Суха, В. І. Дробот // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2009. – № 6 (55). – С. 35-37.