Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7972
Назва: Применение плодо-ягодного сырья в технологии хлеба
Автори: Фалендыш, Наталья Алексеевна
Казмирчук, Елена Анатольевна
Ключові слова: клюквенный сок
тыквенный сок
органические кислоты
созревание теста
пищевые волокна
cranberry juice
pumpkin juice
organic acids
maturation of dough
dietary fiber
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Фалендыш, Н. А. Применение плодово-ягодного сырья в технологии хлеба / Н. А. Фалендыш, Е. А. Казмирчук // Техника и технология пищевых производств: тезисы докладов ІХ Междунар. науч.-тех. конф., Могилев, 25-26 апреля, 2013. – С. 102
Короткий огляд (реферат): Работа посвящена исследованию влияния продуктов переработки тыквы и клюквы на процес созревания тестовых полуфабрикатов и качество хлебобулочных изделий. Исследования показали, что добавление сока клюквы и тыквы при приготовлении хлебного теста способствует интенсификации созревания теста и улучшению качества хлебобулочных изделий. The work is devoted to the influence of refined products pumpkin and cranberries on test process maturity and quality semi-finished bakery products. Studies have shown that the addition of cranberry juice and squash in the preparation of the bread dough maturation contributes to the intensification of the test and improve the quality of bakery.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7972
Розташовується у зібраннях:Матеріали конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
fnoppystch.pdf126.04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.