Mathematical aspects of determination of the average speed

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Theorem proves mathematically determine the mean average speed of a process described by functions over time, particularly in microbiology and chemistry and food technology

Опис

Ключові слова

technological process, food technology, average speed, mathematical method, технологічний процес, технологія приготування їжі, середня швидкість, математичні методи, технологический процесс, технология приготовления пищи, средняя скорость, математические методы, кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.

Бібліографічний опис

Safonov, V. Mathematical aspects of determination of the average speed / V. Safonov, O. Neshchadym, O. Zinkevych // Second North and East European Congress on Food NEEFood, 26-29 may 2013. – K. : 2013. - P. 68.