DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8073

Название: Використання композиційних ароматизаторів із ефірних олій кропу та коріандру у виробництві особливих горілок
Другие названия: Use flavours from fennel and coriander essence oil by manufacture especial vodka
Авторы: Чепель, Наталія Василівна
Chepel, Natalia
Ключевые слова: алкогольні напої
алкогольные напитки
alcoholic drinks
ефірні олії
эфирные масла
essence oils
особлива горілка
водка особенная
especial vodka
метод флейвора
method flavor
органолептичний профіль
органолептический профиль
aroma profile
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2012
Библиографическое описание: Чепель, Н. В. Використання композиційних ароматизаторів із ефірних олій кропу та коріандру у виробництві особливих горілок / Н. В. Чепель //Наукові праці НУХТ. – К. : НУХТ. – 2012.- № 42. – С. 117-121.
Краткий осмотр (реферат): Випуск нових алкогольних брендів виробники пов’язують із розробкою нових міцних "фантазійних" напоїв з використанням джерел натурального аромату, зокрема ефірних олій. Враховуючи сучасні тенденції алкогольного ринку, було розроблено рецептуру особливої горілки "Капітан з застосуванням метода профілю флейвора. За цим методом побудовано органолептичний профіль алкогольного напою та визначено кількісні співвідношення інгредієнтів у рецептура, що відповідають профілю. Дослідження органолептичними і фізико-хімічними показниками даного напою до і після 6 місяців зберігання показали його гармонізацію як за ароматом, так і смаком.Выпуск новых алкогольных брендов производители подразумевают под разработкой новых «фантазийных» напитков с использованием источников натурального аромата, особенно эфирных масел. Учитывая современные тенденции алкогольного рынка, было разработано рецептуру водки особенной «Капитан» с использованием метода профиля флейвориста. За этим методом построено органолептический профиль алкогольного напитка и определено количественные соотношения ингредиентов в рецептуре, что отвечают профилю. Исследования органолептических и физико-химических показателей до и после 6 месяцев хранения показали его гармонизацию, как за ароматом, так и вкусом.Manufacturers understand release of new alcoholic trends under developed new strong drinks with use of sources of natural aroma and essence oils. Taking into account modern alcoholic lines, it has been developed a compounding of especial vodka "Captain". By working out the method flavor has been used. Behind this method it is constructed an aroma profile of an alcoholic drink and it is defined quantitative parities of components which answer an aroma profile. Research indicators of the given drink till 6 months of preservation have shown harmonization aroma and taste.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8073
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
132l vodka.pdf3,44 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback