Розширення асортименту мясо-рослинних напівфабрикатів на основі курячого м’яса механічного дообвалювання
Вантажиться...
Дата
2013
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У статті наведено результати досліджень удосконалення технології січених напівфабрикатів та доцільність використання курячого м’яса механічного дообвалювання і введення в рецептуру рослинної сировини.
In article results of researches on improvement of technologies chopped semi-finished products, appropriateness of chicken meat to mechanical deboning and introduction into the recipe vegetable raw material.
Опис
Ключові слова
м'ясо-рослинні напівфабрикати, м'ясо птиці механічної до обвалювання, рослинна сировина, meat and vegetable semi-finished products, poultry meat to mechanical deboning, plant raw material, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Хоменко, О. М. Розширення асортименту мясо-рослинних напівфабрикатів на основі курячого м’яса механічного дообвалювання / О. М. Хоменко, О. І. Гащук // Наукові здобутки молоді у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : збірник праць за підсумками ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених, аспірантів і студентів. – Київ, 2013. – С. 227–228.