Інноваційні технології м’ясопродуктів із запровадженням міжнародної системи НАССР

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Безпека та стабільність якості при виробництві м’ясних продуктів можлива при комплексному і системному моніторингу, контролю, аналізу та коригуванню на кожному етапі трофологічного ланцюжка «від поля до столу споживача», включаючи систему управління критичними параметрами якості та безпеки, систему простежування і систему інформаційно-аналітичної обробки даних. The security and stability of quality in manufacture of meat products is possible on the comprehensive system for monitoring, control, analysis and adjustment at every stage trophological chain «from field to table», including the system of management of critical parameters of the quality and security system of tracing and system of information and analytical processing of data.

Опис

Ключові слова

м’ясопродукти, безпека, якість, контроль, аналіз ризиків критичних контрольних точок (ККТ), система НАССР, meat products, safety, quality, control, analysis of risks critical control points (CCP), HACCP system, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Пешук, Л. В. Інноваційні технології м’ясопродуктів із запровадженням міжнародної системи НАССР / Л. В. Пешук, О. І. Гащук, В. М. Дубяга // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія «Тваринництво », 2012. – Вип. 10 (20). - С.147-149.

Зібрання