Підвищені вимоги до виробництва пива
Вантажиться...
Файли
Дата
2005
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Відомо, що за хімічним складом відходи пивоваріння високопоживні, але всі вони незручні у використанні і зберіганні. Метою даного дослідження було зменшення втрат побічної продукції пивоварними заводами і перетворення їх на корм для худоби. Такий корм було створено і запатентовано під назвою «Композиційний корм для сільськогосподарських тварин і спосіб його приготування»
Опис
Ключові слова
пиво, ячмінь, відходи виробництва, дріжджі, дробина, зерно, beer, barley, malt, production wastes, yeasts, pellets, grain, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Ниниченко, О. Підвищені вимоги до виробництва пива / О. Ниниченко, В. Д. Ганчук, Л. В. Бондаренко // Харчова і переробна промисловість. - 2005. - № 7. - С. 26-27.