Оцінка ефективності розвитку малих підприємств харчової промисловості Черкаської області

Ескіз

Дата

2005

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проаналізовано ефективність розвитку малих підприємств харчової промисловості Черкаської області та запропоновано шляхи підвищення ефективності розвитку. The effectiveness of small food businesses Cherkasy region and suggests ways to improve development effectiveness.

Опис

Ключові слова

ефективність, малі підприємства, харчова промисловість, efficiency, small businesses, food industry, кафедра економіки і права

Бібліографічний опис

Тимченко, О. І. Оцінка ефективності розвитку малих підприємств харчової промисловості Черкаської області / О. І. Тимченко // Організаційно-правові та фінансово-економічні проблеми адаптації підприємств АПК до ринкових умов господарювання та шляхи їх вирішення : Всеукраїнська науково-практична конференція тези доповідей. - Київ.: НУХТ, 2005. – С. 37-38.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced