Особливості формування ринку продукції скотарства
Вантажиться...
Дата
2004
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розглядаються особливості формування та функціонування ринку продукції однієї з найважливіших галузей сільського господарства – скотарства, на розвиток якого значною мірою впливає ситуація на загальнонаціональному ринку.
The features of forming and functioning of market of products of one of major industries of agriculture – cattle breeding are examined, on development of which a situation at the national market has a great impact.
Опис
Ключові слова
ринок, виробництво яловичини, кон’юнктура ринку, агропромисловий комплекс, market, production of beef, market situations, agriculture, кафедра економіки праці та менеджменту
Бібліографічний опис
Кутас, О. О. Особливості формування ринку продукції скотарства / О. О. Кутас // Наукові праці НУХТ. Додаток до журналу № 15. Опубліковано за матеріалами Міжнародної науково-технічної конференції „Розроблення та виробництво продуктів функціонального харчування, інноваційні технології та конструювання обладнання для перероблення сільгоспсировини, культура харчування населення України”, 21-23 жовтня 2003 р. – К.: НУХТ, 2004. – 143 с. – С. 101-102.