Using molecular dynamics for study butter

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

With the help of program ChemBioUltra3D, the process of interaction between inulin polysaccharide and phosphatidylcholine (a type of phospholipid in lecithin) has been simulated

Опис

Ключові слова

butter, molecular dynamics, inulin, вершкове масло, молекулярна динаміка, інулін, сливочное масло, молекулярная динамика, инулин, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Ivanov, S. Using molecular dynamics for study butter / S. Ivanov, T. Rashevskaya, V. Shapoval // The second north and east european congress on food. Book of Abstracts. – Kiev, 2013. – P. 296.