Вплив ефірної олії акації, рослинних олій обліпихи та шипшини на стабільність емульсії типу М-В

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

ефірна олія, емульсія, essential oil, emulsion, кафедра харчової хімії, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Бібліографічний опис

Вплив ефірної олії акації, рослинних олій обліпихи та шипшини на стабільність емульсії типу М-В / Д. В. Федоренко, В. А. Топольський, В. Й. Бондарєва, О. Г. Макаренко // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 79 Міжнарод. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, Київ, 15—16 квітня 2013 р. / М-во освіти і науки, молоді та спорту, НУХТ. — К. : НУХТ, 2013. — Ч. 4. — С. 371-372.