Фізико-хімічні характеристики багатокомпонентних розсолів для шприцювання

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

розсіл, шприцювання, brine, extrusion, кафедра харчової хімії, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Фізико-хімічні характеристики багатокомпонентних розсолів для шприцювання / К. С. Лоскутова, І. С. Мартьянова // Матеріали 79 Міжнар. конф. молодих учених,аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті» Київ, 15—16 квітня 2013 р. / М-во освіти і науки, молоді та спорту, НУХТ. — К. : НУХТ, 2013. — Ч. 4. — С. 377-378.