Зберігання фруктів в газових середовищах

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проведено аналіз впливутемператури та складу газового середовища на термін зберігання фруктів. Найкраще гальмується дихання яблук і груш при температурі повітря в сховищі ? = 1,5—2,5°С, за вмісту кисню 1,5—2,5 %, вуглекислого газу 2—3 %. За таких умов фрукти зберігаються практично до нового врожаю.

Опис

Ключові слова

зберігання, сохранение, storage, кафедра теплоенергетики та холодильної техніки

Бібліографічний опис

Буляндра, О. Ф. Зберігання фруктів в газових середовищах / О. Ф. Буляндра, М. М. Янчарек // Харчова промисловість. - 2007. - № 5. - С. 48-51.

Зібрання