Зберігання фруктів в газових середовищах
Вантажиться...
Дата
2007
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Проведено аналіз впливутемператури та складу газового середовища на термін зберігання фруктів. Найкраще
гальмується дихання яблук і груш при температурі повітря в сховищі ? = 1,5—2,5°С, за вмісту кисню 1,5—2,5 %,
вуглекислого газу 2—3 %. За таких умов фрукти зберігаються практично до нового врожаю.
Опис
Ключові слова
зберігання, сохранение, storage, кафедра теплоенергетики та холодильної техніки
Бібліографічний опис
Буляндра, О. Ф. Зберігання фруктів в газових середовищах / О. Ф. Буляндра, М. М. Янчарек // Харчова промисловість. - 2007. - № 5. - С. 48-51.