Термотолерантний штам дріжджів Saccharomyces cerevisiae для мікробіологічного синтезу етилового спирту з крохмалевмісної сировини (Патент на винахід № 36477)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2003

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Селекціоновано штам спиртових дріжджів, який, на відміну від відомих, забезпечує досягнення нормативного виходу спирту при підвищеній температурі (38-39°С).The thermotolerant strain of yeasts provides achievement of a standard yield of alcohol at an increased temperature (38-39 °C) is selected.

Опис

Ключові слова

штам спиртових дріжджів, крохмалевмісна сировина, термостабільність, strain of spirit yeast, starch – containind raw materials, heat stability

Бібліографічний опис

Патент України № 36477, МПК С 12 N 1/16. Термотолерантний штам дріжджів Saccharomyces cerevisiae для мікробіологічного синтезу етилового спирту з крохмалевмісної сировини/ Олійнічук С. Т., Левандовський Л. В., Ткаченко А. Ф., Коваль К. О., Рудніченко Л. В., Ткаченко Л. В. ; заявник Український науково-дослідний інститут спирту і біотехнології продовольчих продуктів. - № 99127030 ; заявл. 23.12.1999 ; опубл. 16.06.2003, Бюл.№ 6.

Зібрання