Термотолерантний штам дріжджів Saccharomyces cerevisiae для мікробіологічного синтезу етилового спирту з крохмалевмісної сировини (Патент на винахід № 36477)
Вантажиться...
Файли
Дата
2003
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Селекціоновано штам спиртових дріжджів, який, на відміну від відомих, забезпечує досягнення нормативного виходу спирту при підвищеній температурі (38-39°С).The thermotolerant strain of yeasts provides achievement of a standard yield of alcohol at an increased temperature (38-39 °C) is selected.
Опис
Ключові слова
штам спиртових дріжджів, крохмалевмісна сировина, термостабільність, strain of spirit yeast, starch – containind raw materials, heat stability
Бібліографічний опис
Патент України № 36477, МПК С 12 N 1/16. Термотолерантний штам дріжджів Saccharomyces cerevisiae для мікробіологічного синтезу етилового спирту з крохмалевмісної сировини/ Олійнічук С. Т., Левандовський Л. В., Ткаченко А. Ф., Коваль К. О., Рудніченко Л. В., Ткаченко Л. В. ; заявник Український науково-дослідний інститут спирту і біотехнології продовольчих продуктів. - № 99127030 ; заявл. 23.12.1999 ; опубл. 16.06.2003, Бюл.№ 6.