Спосіб виробництва пресованих хлібопекарських дріжджів з меляси (Патент на винахід № 38449)
Вантажиться...
Файли
Дата
2004
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Спосіб виробництва пресованих хлібопекарських дріжджів з меляси, який відрізняється тим, що для одержання дріжджів використовують штамм Saccharomyces cerevisiae IMB Y-5008.Method of baker's yeast manufacture from molasses, which is differs in that for the production of yeast use strain Saccharomyces cerevisiae IMB Y-5008.
Опис
Ключові слова
выращивание дрожжей, вирощування дріжджів, интенсификация, інтенсифікація, качество, якість, штамм дрожжей, штам дріжджів, growing of yeasts, intensification, quality, yeast strain
Бібліографічний опис
Патент 38449 UA, МПК С12N1/18 Спосіб виробництва пресованих хлібопекарських дріжджів з меляси / Янчевський В. К., Олійнічук С. Т., Левандовський Л. В., Ткаченко А. Ф., Коваль Е. А., Рудниченко Л. В., Хоменко А. И., Ткаченко Л. В. ; заявник - патентовласник Національний університет харчових технологій. — № 2000073974 ; заявл. 05.07.2000 ; опубл. 15.09.2004, Бюл. № 9, 2004 р.