Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8556
Назва: Тест-методи аналізу харчових продуктів
Автори: Іщенко, Віра Миколаївна
Салюк, Анатолій Іванович
Тилтіна, Людмила Іванівна
Рябокінь, Іван Григорович
Полумбрик, Олег Максимович
Ключові слова: харчові продукти
вміст нітратів
гранично допустимих концентрацій
nitrates
food
maximum allowable concentrations
кафедра екологічної безпеки та охорони праці
кафедра харчової хімії
Дата публікації: 1987
Бібліографічний опис: Тест-методи аналізу харчових продуктів / В. М. Іщенко, А. І. Салюк, Тилтіна, І. Г. Рябокінь, О. М. Полумбрик // Наукові праці УДУХТ. - К. : УДУХТ, 2001. - № 10, Ч. 1.
Короткий огляд (реферат): Для аналізу харчових продуктів і продовольчої сировини використовують різні методи: титриметричні, електрохімічні, фотометричні, спектрофотометричні, рефрактометричні, хроматографічні, атомно-абсорбційна спектрофотометрія, біологічні методи.Для анализа пищевых продуктов и продовольственного сырья используют различные методы: титриметрические, электрохимические, фотометрические, спектрофотометрические, Рефрактометрические, хроматографические, атомно-абсорбционная спектрофотометрия, биологические методы.For the analysis of food products and raw materials using different methods: titrimetric, electrochemical, photometric, spectrophotometric, Refractometric, chromatography, atomic absorption spectrophotometry, biological methods.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8556
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тест мет.pdf259.35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.