Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8573
Title: Тест-методи аналізу харчових продуктів
Authors: Іщенко, Віра Миколаївна
Салюк, Анатолій Іванович
Тилтіна, Людмила Іванівна
Рябокінь, Іван Григорович
Полумбрик, Олег Максимович
Keywords: тест-методи
аналіз
харчові продукти
якість харчових продуктів
test methods
analysis
food
quality of food
кафедра екологічної безпеки та охорони праці
кафедра харчової хімії
Issue Date: 2001
Citation: Тест-методи аналізу харчових продуктів / В. М. Іщенко, А. І. Салюк, Л. І. Тилтіна, І. Г. Рябокінь, О. М. Полумбрик // Приорітетні напрями впровадження в харчуву промисловість сучасних технологій, обладнання і нових видів продуктів оздоровчого та спеціального призначеня : тези наук. конф. - К. : УДУХТ, 2001.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8573
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
test.pdf259.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.