DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8573

Название: Тест-методи аналізу харчових продуктів
Другие названия: Test methods for analysis of foods
Авторы: Іщенко, Віра Миколаївна
Салюк, Анатолій Іванович
Тилтіна, Людмила Іванівна
Рябокінь, Іван Григорович
Полумбрик, Олег Максимович
Salyuk, Anatoly
Tiltina, Ludmila
Riyabokin, Ivan
Polumbryk, Oleg
Ishchenko, Vera
Ключевые слова: тест-методи
аналіз
харчові продукти
якість харчових продуктів
test methods
analysis
food
quality of food
тест-методы
анализ
пищевые продукты
качество пищевых продуктов
кафедра екологічної безпеки та охорони праці
кафедра харчової хімії
Issue Date: 2005
Библиографическое описание: Тест-методи аналізу харчових продуктів / В. М. Іщенко, А. І. Салюк, Л. І. Тилтіна, І. Г. Рябокінь, О. М. Полумбрик // Приорітетні напрями впровадження в харчуву промисловість сучасних технологій, обладнання і нових видів продуктів оздоровчого та спеціального призначеня : Тези наук. конф. - К. : УДУХТ, 2001.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8573
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
test.pdf259,35 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback