Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8573
Название: | Тест-методи аналізу харчових продуктів |
Авторы: | Іщенко, Віра Миколаївна Салюк, Анатолій Іванович Тилтіна, Людмила Іванівна Рябокінь, Іван Григорович Полумбрик, Олег Максимович |
Ключевые слова: | тест-методи аналіз харчові продукти якість харчових продуктів test methods analysis food quality of food кафедра екологічної безпеки та охорони праці кафедра харчової хімії |
Дата публикации: | 2001 |
Библиографическое описание: | Тест-методи аналізу харчових продуктів / В. М. Іщенко, А. І. Салюк, Л. І. Тилтіна, І. Г. Рябокінь, О. М. Полумбрик // Приорітетні напрями впровадження в харчуву промисловість сучасних технологій, обладнання і нових видів продуктів оздоровчого та спеціального призначеня : тези наук. конф. - К. : УДУХТ, 2001. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8573 |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
test.pdf | 259.35 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.