Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8573
Название: Тест-методи аналізу харчових продуктів
Авторы: Іщенко, Віра Миколаївна
Салюк, Анатолій Іванович
Тилтіна, Людмила Іванівна
Рябокінь, Іван Григорович
Полумбрик, Олег Максимович
Ключевые слова: тест-методи
аналіз
харчові продукти
якість харчових продуктів
test methods
analysis
food
quality of food
кафедра екологічної безпеки та охорони праці
кафедра харчової хімії
Дата публикации: 2001
Библиографическое описание: Тест-методи аналізу харчових продуктів / В. М. Іщенко, А. І. Салюк, Л. І. Тилтіна, І. Г. Рябокінь, О. М. Полумбрик // Приорітетні напрями впровадження в харчуву промисловість сучасних технологій, обладнання і нових видів продуктів оздоровчого та спеціального призначеня : тези наук. конф. - К. : УДУХТ, 2001.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8573
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
test.pdf259.35 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.