Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8573
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorІщенко, Віра Миколаївна-
dc.contributor.authorСалюк, Анатолій Іванович-
dc.contributor.authorТилтіна, Людмила Іванівна-
dc.contributor.authorРябокінь, Іван Григорович-
dc.contributor.authorПолумбрик, Олег Максимович-
dc.date.accessioned2013-07-01T09:34:13Z-
dc.date.available2013-07-01T09:34:13Z-
dc.date.issued2001-
dc.identifier.citationТест-методи аналізу харчових продуктів / В. М. Іщенко, А. І. Салюк, Л. І. Тилтіна, І. Г. Рябокінь, О. М. Полумбрик // Приорітетні напрями впровадження в харчуву промисловість сучасних технологій, обладнання і нових видів продуктів оздоровчого та спеціального призначеня : тези наук. конф. - К. : УДУХТ, 2001.uk_UK
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8573-
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectтест-методиuk_UK
dc.subjectаналізuk_UK
dc.subjectхарчові продуктиuk_UK
dc.subjectякість харчових продуктівuk_UK
dc.subjecttest methodsuk_UK
dc.subjectanalysisuk_UK
dc.subjectfooduk_UK
dc.subjectquality of fooduk_UK
dc.subjectкафедра екологічної безпеки та охорони праці-
dc.subjectкафедра харчової хімії-
dc.titleТест-методи аналізу харчових продуктівuk_UK
dc.typeThesisuk_UK
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
test.pdf259.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.