Спосіб зброджування сусла із крохмалевмісної сировини (Патент на винахід 41095)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Cпосіб передбачає неперервне зброджування сусла і відрізняється тим, що оцукрювання здійснюють до утворення в суслі 90-97% моно- і дисахаридів від введеного крохмалю.The method provides continuous fermentation of the wort and differs in that saccharification is carried to form in the wort 90-97% mono-and disaccharides from the introduction of the production of starch.

Опис

Ключові слова

оцукрювання, неперервне зброджування, виробничі дріжджі, інтенсифікація, saccharification, intensification, continuous fermentation, yeast

Бібліографічний опис

Патент 41095 UA, МПК С12 Р7/06 Спосіб зброджування сусла із крохмалевмісної сировини / Левандовський Л. В., Олійнічук С. Т., Янчевський В. К. та ін. ; Заявник і патентовласник - Національний університет харчових технологій. — № 2001020879 ; заявл. 09.02.2001 ; опубл. 15.12.2004, Бюл. № 12, 2004 р.

Зібрання