Установка для измерения терморадиционных характеристик пищевых продуктов

Вантажиться...
Ескіз

Дата

1974

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Приведены установку для измерения терморадиционных характеристик пищевых продуктов. Shows the setup for measuring the characteristics of foods termoraditsionnyh.

Опис

Ключові слова

терморадиционные характеристики, termoraditsionnye characteristics, кафедра фізики, кафедра теплоенергетики та холодильної техніки, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Установка для измерения терморадиционных характеристик пищевых продуктов / А.Ф. Буляндра, Б. И. Вербицький, В. П. Дущенко, В.М. Столяров, В. П. Дорощук // Пищевая технология. - 1974. - №5. - С. 140-143.

Зібрання