Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8636
Title: The Technology of Butter enriching with carrots powder
Authors: Rashevska, Tamara
Vasheka, Oksana
Keywords: butter
carrot powder
microstructure
вершкове масло
порошок моркви
мікроструктура
сливочное масло
порошок моркови
микроструктура
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2011
Citation: Rashevskaya, T. The technology of butter enriching with carrots powder / T. Rashevskaya, O. Vasheka // Food Process Engineering in a Changing World. Congress Proceedings. - Athens, Greece, 2011. - P. 2023-2024.
Abstract: The new type of butter with carrot powder was developed. Новий вид вершкового масла із порошком моркви був розроблений.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8636
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vasheka.pdf1.24 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.