Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8640
Title: Конкурентоспроможність аграрного сектора України: сучасні тенденції і перспективи
Authors: Сторчова, Т. В.
Соломка, Ольга Миколаївна
Keywords: продовольча безпека
здешевлення кредитів
конкурентоспроможність АПК
food security
reduce the cost of credits
competitiveness of agriculture
кафедра економічної теорії
Issue Date: 2013
Citation: Сторчова, Т. В. Конкурентоспроможність аграрного сектора України: сучасні тенденції і перспективи / Т. В. Сторчова, О. М. Соломка // Економіко-географічна освіта і національна самосвідомість : актуальні проблеми їх формування : VIII Всеукр. наук.-практ. конф. студ. і молодих вчених, 18 квітня 2013, м. Донецьк. – Донецьк : ДІСО, 2013. – С. 153-155.
Abstract: Досліджено проблему забезпеченості продуктами харчування як одну з найгостріших проблем світового масштабу сьогодення. Обґрунтовано пріоритетні завдання державної політики, спрямованої на підвищення конкурентоспроможності агропромислового комплексу та забезпечення продовольчої безпеки. The problem of food security as one of the most pressing issues of global importance is explored. The priority tasks of the state policy, which are directing at improving the competitiveness of agriculture and food securityare offered.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8640
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
05.Pdf271.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.