DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8648

Название: Identification of moisture nanoparticles in the butter sub-microstructure
Другие названия: Визначення наночастинок вологи в суб-мікроструктурі вершкового масла
Авторы: Rashevska, Tamara
Ukrainets, Anatoliy
Buzaneva, E.
Nischenko, Michael
Gulyy, Ivan
Lihtorovich, S.
Рашевська, Тамара Олексіївна
Українець, Анатолій Іванович
Бузанева, Є. В.
Ніщенко, Михайло М.
Гулий, Іван Степанович
Ліхторович, С. П.
Ключевые слова: butter
water
electron microscopy
вершкове масло
вода
електронна мікроскопія
сливочное масло
электронная микроскопия
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2002
Библиографическое описание: Identification of moisture nanoparticles in the butter sub-microstructure / T. Rashevska, I. Gulyi, A. Ukrainets and other // Materials Science and Engineering C. - 2002. - № 19. - P. 33-35.
Краткий осмотр (реферат): Formation of sub-microstructure, including the nucleatiion and growth of ultradisperse water particles in the butter, is studied by means of electron microscopy.Формування суб-мікроструктури, в тому числі зародження і зростання ультрадисперсних частинок води в маслі, вивчається за допомогою електронної мікроскопії. Формирование суб-микроструктуры, в том числе зарождения и роста ультрадисперсных частиц воды в масле, изучается с помощью электронной микроскопии.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8648
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
10.pdf1,75 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback