Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8667
Title: Спосіб охмеління пива (Патент № 70738)
Other Titles: A method for beer hopping (Patent № 70738)
Authors: Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна
Мелетьєв, Анатолій Євгенович
Litvynchuk (Vorontsova), Svitlana
Meletyev, Anatoly
Keywords: хміль
обробка
ультразвук
пиво
хмель
обработка
ультразвук
кафедра фізики
hор
treatment
ultrasonic
beer
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Issue Date: 2004
Citation: Патент 70738 A України, МПК7 C12C 3/00 (2006). Спосіб охмеління пива / С. І. Воронцова, А. Є. Мелетьєв. – № 20031212469 ; заявл. 25.12.2003 ; опубл. 15.10.2004, Бюл. № 10.
Abstract: Спосіб охмеління пива включає внесення у сусло хмелю. Частина норми хмелю попередньо ізомеризується ультразвуком протягом 5-10 хвилин і вноситься у пиво після головного бродіння. Способ охмеления пива включает внесение в сусло хмеля. Часть нормы хмеля предварительно изомеризуется ультразвуком на протяжении 5-10 минут и вносится в пиво после главного брожения. A method for beer hopping involves bringing in hops into the wort. A part of hops rate is previously isomerized by ultrasound for 5-10 minutes and is brought into the beer after the main fermentation.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8667
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
6.pdf34.32 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.