Виділення ацетоно-бутилових бактерій з різних природних джерел
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник/консультант
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У ході проведених робіт були ізольовані ацетоно-бутилові бактерії з різних природних джерел. Визначена кількість синтезованого ними ацетону та здійснено порівняльний аналіз найбільш активних ізолятів ацетоно-бутилових бактерій.
During the work stains of acetone-butanol bacteria were isolated from different natural sources. It was evaluated an amount of acetone produced by bacteria. Comparative analysis of the most active acetone-butanol bacteria’s stains was performed.
Опис
Бібліографічний опис
Скроцька О. І. Виділення ацетоно-бутилових бактерій з різних природних джерел / О. І. Скроцька, Ю. М. Пенчук, С. О. Скроцький, М. М. Гавриленко, Г. Ф. Смірнова // Харчова промисловість. - 2010. - № 9. С. 49-52.
