Виділення ацетоно-бутилових бактерій з різних природних джерел

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник/консультант

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У ході проведених робіт були ізольовані ацетоно-бутилові бактерії з різних природних джерел. Визначена кількість синтезованого ними ацетону та здійснено порівняльний аналіз найбільш активних ізолятів ацетоно-бутилових бактерій. During the work stains of acetone-butanol bacteria were isolated from different natural sources. It was evaluated an amount of acetone produced by bacteria. Comparative analysis of the most active acetone-butanol bacteria’s stains was performed.

Опис

Бібліографічний опис

Скроцька О. І. Виділення ацетоно-бутилових бактерій з різних природних джерел / О. І. Скроцька, Ю. М. Пенчук, С. О. Скроцький, М. М. Гавриленко, Г. Ф. Смірнова // Харчова промисловість. - 2010. - № 9. С. 49-52.

Колекції

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в