Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8685
Title: О выборе рациональных режимов сушки короткорезанных макаронных изделий
Other Titles: Selection of rational regimes of macaroni drying
Authors: Евенко, Юрий Николаевич
Исай, Валерий Николаевич
Вербицкий, Борис Ильич
Луцик, Юрий Павлович
Зубченко, Виктор Сергеевич
Yevenko, Yuri
Isai, Valeriy
Verbitckiy, Boris
Lutsyk, Yuriy
Zubchenko, Victor
Keywords: макароны
сушка
рациональные
режимы
макарони
кафедра фізики
раціональні
режими
macaroni
dry
rational
regime
Issue Date: 1990
Citation: О выборе рациональных режимов сушки короткорезанных макаронных изделий / Ю. Н. Евенко, В. Н. Исай, Б. И. Вербицкий, Ю. П. Луцик, О. А. Копач // Пищевая промышленность. - 1990. - В. 36. – С. 30-32.
Abstract: Изотермы сушки макарон при разных температурах в сушилках Г4-КСК-45 и Г4-КСК-90 позволяют получить алгоритм выбора рациональных режимов сушки.Ізотерми сушки макаронів при різних температурах в сушарках Г4-КСК-45 та Г4-КСК-90 дозволяють отримати алгоритм вибору раціональних режимів сушіння.Isotherms of macaroni drying at different temperatures in dryers Г4-КСК-45 and Г4-КСК-90 allow to obtain the algorithm of the selection of rational drying régimes.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8685
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
o vubore.pdf549.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.