Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8690
Назва: Условия замеса теста и качество короткорезанных макаронных изделий
Інші назви: Condition of paste knead and quality of macaroni
Автори: Грабошникова, В. И.
Сысоев, Иван Аверьянович
Вербицкий, Борис Ильич
Юрчак, Вера Гавриловна
Луцик, Юрий Павлович
Graboshnikova, V.
Sysoev, Ivan
Verbitckiy, Boris
Yurchak, Vera
Lutsyk, Yuriy
Ключові слова: макароны
замес
качество
макарони
заміс
якість
macaroni
knead
quality
кафедра фізики
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Дата публікації: 1989
Бібліографічний опис: Условия замеса теста и качество короткорезанных макаронных изделий / В. Г. Юрчак, И. А. Сысоев, Б. И. Вербицкий, Ю. П. Луцик, В. И. Грабошникова // Хлебопродукты. - 1989. - № 5. – C. 35-38.
Короткий огляд (реферат): В статье показано, что наилучшие условия замеса обеспечиваются в прессе «Кобра». Изделия получаются лучшего качества по сравнению с теми, замес теста для которых осуществлялся в прессах ЛПЛ-2М или «Демако». Установлено, что более важное влияние на качество изделий имеет продолжительность замеса, а не вакуумирование.В статті показано, що кращі умови замісу тіста забезпечуються у пресі „Кобра”. Вироби мають кращу якість порівняно з тими, заміс тіста для яких здійснювався в пресах ЛПЛ.-2М чи „Демако”. Встановлено, що більший вплив на якість виробів має тривалість замісу, а не вакуумування.The best condition of paste knead make sure in press Kobra. Produce with best quality macaroni than in press LPL-2M and press Demaco. The duration of knead is more important than vacuuming.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8690
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
uslivia.pdf464.96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.