Теоретичні основи суті рейтингу конкурентоспроможності продукції підприємств-виробників молочних консервів
Вантажиться...
Файли
Дата
2008
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розглянуто теоретичні основи суті рейтингу конкурентоспроможності продукції підприємств-виробників молочних консервів та запропоновано авторське бачення даних понять.
Theoretical bases of essence of rating of competitiveness of products of enterprises-producers of sucklings can food are considered and author vision of these concepts is offered.
Опис
Ключові слова
рейтинг, конкурентоспроможність, продукція, молоконсервна продукція, кафедра фінансів, rating, competitiveness, products, sucklings can food products
Бібліографічний опис
Гнатенко, О. А. Теоретичні основи суті рейтингу конкурентоспроможності продукції підприємств-виробників молочних консервів / О. А. Гнатенко // Науковий вісник Буковинської державної фінансової академії. - 2008. - Вип. 1 (10). – С. 487-495.