Спосіб виробництва активних сушених хлібопекарських дріжджів з меляси (Патент на винахід № 43019)
Вантажиться...
Файли
Дата
2000
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Спосіб відрізняється тим, що використовують штам дріжджів Saccharomyces cerevisiae IМВ-У-5009, а як стабілізатор якості застосовують бетаїн.
Опис
Ключові слова
сушені хлібопекарські дріжді, штамп дріждів, стабілізатор якості, бетаїн, dried bakery drizhdi, stamp drizhdiv, as a stabilizer, betaine
Бібліографічний опис
Патент на винахід № 43019 Україна, МПК С12 N1/18 Спосіб виробництва активних сушених хлібопекарських дріжджів з меляси / Янчевский В. К., Олійнічук С. Т, Левандовский Л. В., Ткаченко А. Ф., Почечун А. О., Мирза В. М., Бейко Н. Є. ; заявник і патентовласник Національний університет харчових технологій. - № 2000127012 ; заявл. 07.12.2000 ; опубл. 15.09.2004, Бюл. № 9.