Особливості формування потенціалу підприємств харчової промисловості

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджено багаторівневу ієрархічну систему факторів, яка визначає особливості формування потенціалу підприємств харчової промисловості. Визначено макроекономічні, ринкові, міжгалузеві, галузеві та індивідуальні фактори впливу на формування потенційних можливостей розвитку харчових підприємств. The multi-level hierarchal system of factors, which determines the peculiarities of the formation of the foodstuff enterprises’ potentiality, is studied. Macroeconomic, marketing, interbranch, branch and individual factors of influence on the formation of the potential possibilities for the development of the foodstuff enterprises are determined.

Опис

Ключові слова

потенціал підприємства, ієрархічна система факторів, особливості формування потенціалу, the enterprise potentiality, the hierarchical system of factors, peculiarities of the formation of potentiality, кафедра економіки і права

Бібліографічний опис

Рябенко, В. В. Особливості формування потенціалу підприємств харчової промисловості / В. В. Рябенко // Наукові праці НУХТ. – 2012. – № 42. – С. 127-134.

Зібрання