Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8776
Title: Indentification of moisture: nanoparticles in the butter submicrostructure
Authors: Rashevska, Tamara
Gulyy, Ivan
Pryadko, Nikolai
Nishchenko, M.
Lihtorovich, S.
Рашевська, Тамара Олексіївна
Гулий, Іван Степанович
Прядко, Микола Олексійович
Нищенко, М. М.
Ліхторович, С. П.
Keywords: butter
submicrostructure
moisture
сливочное масло
субмикроструктура
влага
вершкове масло
субмікроструктура
волога
кафедра теплоенергетики та холодильної техніки
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2001
Citation: Indentification of moisture: nanoparticles in the butter submicrostructure / T. Rashevskaya, I. Gulyi, N. Pryadko and other // E-MRS Spring Meeting : Book of Abstracts. - Strasbourg, France, 2001. - P. 38.
Abstract: By means of the elcectron microscopy study of the butter samples obtained by freezing-and-cleavage teehnique we have shown that their submicrostructure contains spherical particles, 2 to 100 nm in diameter, which can also aquire anisotropic shapes.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8776
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
20012.pdf45.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.