Indentification of moisture: nanoparticles in the butter submicrostructure

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

By means of the elcectron microscopy study of the butter samples obtained by freezing-and-cleavage teehnique we have shown that their submicrostructure contains spherical particles, 2 to 100 nm in diameter, which can also aquire anisotropic shapes. За допомогою електронно-мікроскопічного дослідження зразків вершкового масла, отриманих методом заморожування та розщеплення, ми показали, що їхня субмікроструктура містить сферичні частинки діаметром від 2 до 100 нм, які також можуть набувати анізотропної форми.

Опис

Бібліографічний опис

Indentification of moisture: nanoparticles in the butter submicrostructure / T. Rashevskaya, I. Gulyi, N. Pryadko and other // E-MRS Spring Meeting : Book of Abstracts. - Strasbourg, France, 2001. - P. 38.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в