Indentification of moisture: nanoparticles in the butter submicrostructure
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
By means of the elcectron microscopy study of the butter samples obtained by freezing-and-cleavage teehnique we have shown that their submicrostructure contains spherical particles, 2 to 100 nm in diameter, which can also aquire anisotropic shapes.
За допомогою електронно-мікроскопічного дослідження зразків вершкового масла, отриманих методом заморожування та розщеплення, ми показали, що їхня субмікроструктура містить сферичні частинки діаметром від 2 до 100 нм, які також можуть набувати анізотропної форми.
Опис
Бібліографічний опис
Indentification of moisture: nanoparticles in the butter submicrostructure / T. Rashevskaya, I. Gulyi, N. Pryadko and other // E-MRS Spring Meeting : Book of Abstracts. - Strasbourg, France, 2001. - P. 38.
