Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8783
Title: Formation of a nanostructure of butter: polysaccharide of inuline composite
Authors: Rashevska, Tamara
Gulyy, Ivan
Lysko, O. I.
Vysokolyan, O. P.
Veblaya, T. S.
Buzaneva, E. V.
Keywords: butter
nanostructure
inulin
вершкове масло
наноструктура
інулін
сливочное масло
инулин
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2002
Citation: Formation of a nanostructure of butter: polysaccharide of inuline composite / T. A. Rashevskaya, I. S. Guiyi, O. I. Lysko and other // E-MRS Spring Meeting. Book of Abstracts. - Strasbourg, France, 2002. - P. 21.
Abstract: Technology of formation molecular composite with the butter and polysaccharide of inuline was developed. Розроблено технологію формування молекулярних композитів у вершковому маслі з полісахаридом інулін. Разработано технологию формирования молекулярных композитов у сливочном масле с полисахаридом инулин.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8783
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
20022.pdf57.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.