Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8783
Title: | Formation of a nanostructure of butter: polysaccharide of inuline composite |
Authors: | Rashevska, Tamara Gulyy, Ivan Lysko, O. I. Vysokolyan, O. P. Veblaya, T. S. Buzaneva, E. V. |
Keywords: | butter nanostructure inulin вершкове масло наноструктура інулін сливочное масло инулин кафедра технології молока і молочних продуктів |
Issue Date: | 2002 |
Citation: | Formation of a nanostructure of butter: polysaccharide of inuline composite / T. A. Rashevskaya, I. S. Guiyi, O. I. Lysko and other // E-MRS Spring Meeting. Book of Abstracts. - Strasbourg, France, 2002. - P. 21. |
Abstract: | Technology of formation molecular composite with the butter and polysaccharide of inuline was developed. Розроблено технологію формування молекулярних композитів у вершковому маслі з полісахаридом інулін. Разработано технологию формирования молекулярных композитов у сливочном масле с полисахаридом инулин. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8783 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.