Formation of a nanostructure of butter: polysaccharide of inuline composite
Вантажиться...
Файли
Дата
2002
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Technology of formation molecular composite with the butter and polysaccharide of inuline was developed. Розроблено технологію формування молекулярних композитів у вершковому маслі з полісахаридом інулін. Разработано технологию формирования молекулярных композитов у сливочном масле с полисахаридом инулин.
Опис
Ключові слова
butter, nanostructure, inulin, вершкове масло, наноструктура, інулін, сливочное масло, инулин, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Formation of a nanostructure of butter: polysaccharide of inuline composite / T. A. Rashevskaya, I. S. Guiyi, O. I. Lysko and other // E-MRS Spring Meeting. Book of Abstracts. - Strasbourg, France, 2002. - P. 21.