Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8822
Title: Стан інноваційної діяльності підприємств хлібопекарної промисловості
Authors: Мостенська, Тетяна Леонідівна
Федулова, Ірина Валентинівна
Череда, Володимир Вікторович
Keywords: інноваційна діяльність
хлібопекарна промисловість
innovation activities
food industry
кафедра економіки праці та менеджменту
Issue Date: 2010
Citation: Мостенська, Т. Л. Стан інноваційної діяльності підприємств хлібопекарної промисловості / Т. Л. Мостенська, І. В. Федулова, В. В. Череда // Вісник ЖДТУ. – 2010 . – № 2 (52). – С. 271-276.
Abstract: Інноваційний розвиток є рушійною силою, яка спроможна забезпечити економічну незалежність України, подолати розрив із розвиненими державами. Дослідження результатів інноваційного розвитку хлібопекарної промисловості та порівняння її із іншими галузями допоможе визначити основні напрями її розвитку промисловості, на яких потрібно зосередити свої зусилля сьогодні, щоб отримати бажаний результат завтра. Innovative development is the driving force that to secure economic independence of Ukraine, bridge the gap with developed countries. research the results of the development of baking industry and its comparison with other sectors will determine the main directions of development of industry, you want to focus today to get the desired result tomorrow.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8822
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
56.pdf346.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.