Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8845
Title: Micro- and nanostructure a butter witn inulin
Authors: Rashevska, Tamara
Keywords: butter
inulin
nanostructure
сливочное масло
инулин
наноструктура
вершкове масло
інулін
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2004
Citation: Rashevska, T. Micro- and nanostructure a butter witn inulin / T. Rashevska // International Workshop "World of inulin & fructose". Book of Abstracts. - Kiev, 2004. - P. 24.
Abstract: Electronic-microscopic researches of inulin butter have shown, that entering inulin essentially influences formation micro-and nanostmcture of butters.Электронно-микроскопические исследования показали, что добавление инулина в сливочное масло существенно влияет на его наноструктуру. Електронно-мікроскопічні дослідження показали, що внесення інуліну до вершкового масла суттєво впливають на його мікро- і наноструктуру.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8845
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
25.pdf474.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.