Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8845
Title: | Micro- and nanostructure a butter witn inulin |
Authors: | Rashevska, Tamara |
Keywords: | butter inulin nanostructure сливочное масло инулин наноструктура вершкове масло інулін кафедра технології молока і молочних продуктів |
Issue Date: | 2004 |
Citation: | Rashevska, T. Micro- and nanostructure a butter witn inulin / T. Rashevska // International Workshop "World of inulin & fructose". Book of Abstracts. - Kiev, 2004. - P. 24. |
Abstract: | Electronic-microscopic researches of inulin butter have shown, that entering inulin essentially influences formation micro-and nanostmcture of butters.Электронно-микроскопические исследования показали, что добавление инулина в сливочное масло существенно влияет на его наноструктуру. Електронно-мікроскопічні дослідження показали, що внесення інуліну до вершкового масла суттєво впливають на його мікро- і наноструктуру. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8845 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.