DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8854

Название: The texture of the new kinds of dessert butter with the additives of plant raw criopowders
Другие названия: Текстура нових видів десертного масла з додаванням рослинних кріопорошків
Авторы: Gulyy, Ivan
Pryadko, Nikolai
Rashevska, Tamara
Simahina, Galina
Goiko, Irina
Гулий, Іван Степанович
Прядко, Микола Олексійович
Рашевська, Тамара Олексіївна
Сімахіна, Галина Олександрівна
Гойко, Ірина Юріївна
Ключевые слова: butter
cryopowders
texture
сливочное масло
криопорошки
текстура
вершкове масло
кріопорошки
кафедра теплоенергетики та холодильної техніки
кафедра технології молока і молочних продуктів
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 1998
Библиографическое описание: The texture of the new kinds of dessert butter with the additives of plant raw criopowders / T. A. Rashevska, G. A. Simakhina, I. S. GuIyi, N. A. PryacIko, I. Y. Goyko // Physics of agro and food products. Book of Abstracts. - Lublin, Poland, 1998. - P. 105.
Краткий осмотр (реферат): The investigations showed that the addition of criopowders gave the butter a significant plasticity, improved its ability to spread, decreased its hardness. Исследования показали, что додавание криопорошков в сливочное масло улучшает его пластичность, намазываемость, понижает его твердость. Дослідження показали, що додавання кріопорошків надають маслу пластичность, покращують його намазуваність, знижують його твердість.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8854
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
1.pdf593,94 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback