Особливості впровадження систем управління якістю на підприємствах харчової промисловості

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті розглянуті актуальні питання впровадження систем управління якістю та безпечністю продукції. The article deals with topical issues of the implementation of quality management systems and product safety.

Опис

Ключові слова

якість, система управління якістю, етапи розроблення, система НАССР, quality, quality management system, stages of development, HACCP system, кафедра економіки праці та менеджменту

Бібліографічний опис

Сіднєва, Ж. К. Особливості впровадження систем управління якістю на підприємствах харчової промисловості / Ж. К. Сіднєва // Соціально-економічні аспекти розвитку аграрного сектору економіки України : колективна монографія. – 2012. – У. : Сочінський, 2012. – 348 с. - С. 284-289.

Зібрання